Therapie
COACHING

COACHING

Deze therapie richt zich op blokkades en patronen – fysiek, mentaal, emotioneel – en hoe je deze op energetische wijze kan transformeren.


Energetisch Transformatie therapie
Voel je onbalans in je leven? Of vraag je je af waarom bepaalde situaties zich voordoen? Deze therapie richt zich op blokkades en patronen – fysiek, mentaal, emotioneel – en hoe je deze op energetische wijze kan transformeren. We zoeken samen met jou naar wat jij nodig hebt om je eigen keuzes te maken, om meer bij jezelf te komen en terug je evenwicht te vinden.
Meer

Vaak komen lichamelijke en mentale klachten – klein en groot – voort uit het onvoldoende luisteren naar jezelf en je eigen dromen. Je lichaam is dan ook het meest eerlijke instrument dat we hebben. Alleen weten we niet meer hoe ernaar te luisteren. En daarom krijgen we vele klachten of patronen vaak ook niet getransformeerd.
De natuur zit echter heel slim in elkaar en is puur en eerlijk. En ons lichaam – fysiek, emotioneel, mentaal – maakt ook deel uit van de natuur. Complex, niet gecompliceerd.

Als energetisch transformatie therapeut kijken we daarom mee waar de blokkades en patronen zich bevinden (fysiek, mentaal, emotioneel) en hoe we deze op energetisch systemische wijze kunnen transformeren. Via een individueel gesprek worden de blokkades gedefinieerd waarna deze via systemisch werk losgemaakt zullen worden. Zo kan de energie weer stromen net zoals in de natuur. De natuur is er dan ook om ons als mens te ondersteunen en in balans te houden. De natuur zorgt ervoor dat we ons optimaal en gezond kunnen voeden – zowel letterlijk als energetisch.  De natuur werkt dan ook voor een gezond lichaam, een heldere geest, en groei in bewustzijn te genereren.

Als gecertificeerde wandelcoach neem ik ook af en toe bepaalde thema’s mee samen op pad in de natuur. Om zo snel vanuit je hoofd naar je gevoel tot de essentie te kunnen komen. Zo wordt de natuur letterlijk ingezet als spiegel. Dit wordt enkel als onderdeel van een transformatie traject ingezet en vooraf samen besproken.